★★★★★

0 /5
Facebook
0
Forskellige søer
0
Camping muligheder

Hove Fiskepark

Grejbutik

Vores butik har alt hvad man skal bruge til en fisketur ved søen. Vi sælger også mad og drikkelse.

Butikken har åbent i hverdagen fra kl. 16 – 18 og i weekend fra 8 til 16. Ellers ring på klokken ved døren, eller kontakt butikken på telefonnummer 53 63 92 53.

Billeder af butikken

5-stjernet put and take

Det siger vores kunder

★★★★★

Vi har som medarbejdere i Fritids - ungdomsklub flere gange besøgt Hove fiskepark med både børn og unge mennesker. Det er i den forbindelse blevet til flere fantastiske fiske-oplevelser, når vi har gæstet stedet. I Hove fiskepark er medarbejderne altid utrolig serviceminded, imødekommende og venlige på alle måder. Vi kan fra vores Fritidscenter varmt anbefale Hove fiskepark, hvis man ønsker en super god naturoplevelse og godt fiskeri for både børn og voksne. MVH Fiskeindsatsen. Fritidscenter Ydre Valby

facebook-ikon.png

MVH Fiskeindsatsen. Fritidscenter Ydre Valby

via facebook

Dejlig sø! Størrelsen og dybden gør at det altid er en udfordring at fange fisk, men det er kun tiltalende. Fedt med mulighed for bådleje og fiske på jomfrueligt vand 🙂
Og så er søen jo kendt for sine store fisk, hvilket selvfølgelig også er et plus. Jeg har fanget den gældende Danmark rekord (2017) i regnbueørred på 12,55 kg her.

facebook-ikon.png

Casper

via Facebook

Tog 3 dages karpefiskeri i Hove, og må indrømme, at jeg ikke havde de store forventninger til turen, da jeg har prøvet ude i andre pt søer og det har været nul ture alle sammen. Efter 3 dages endt fiskeri kunne jeg skrive 20 karper på cv’et og en PB på 11.5 kg. Vejret var skønt, søen og naturen omkring den er helt fantastisk. Der er en grejbutik hvor man kan købe alt fra fiskeudstyr til mad og drikke Alt i alt en fantastisk tur, som varmt kan anbefales.
facebook-ikon.png

Nicklas

via Facebook