★★★★★

0 /5
Facebook
0
Forskellige søer
0
Camping muligheder

Hove Fiskepark

Regler ved Hove Fiskepark

Det klare vand og de store flotte stør er en fornøjelse at fange i søen, vi har Sibirisk Stør, Beluga Stør,hvid stør og Diamant Stør.

Flot sø med lækrer fisk

Reglement ved størfiskeri

Al transport af stør skal ske i en vejeslynge. Det er strengt forbudt at løfte støren i gællerne.

Fotografering af fisken foregår ALTID HELT NEDE I KNÆ med en afkrogningsmåtte under i tilfælde af du miste grebet på fisken. Max løft støren 30cm over måtten.

Når fisken kommer op af vandet og skal have krogen ud af munden SKAL støren ligges på en afkrogningsmåtte. Disse kan lejes i butikken. Fejlkrogede stør skal afkroges i vandet og må ikke tages på land.

Vores stør på over 25 kg skal afkroges i vandet og MÅ ikke tages op på land.

Såfremt at disse regler ikke følges, kan dette resultere i erstatningskrav,  bortvisning og politianmeldelse.


  Friske fisk hele dagen

  Regler for fiskeri i stør søen

  Kroge

  Der må kun fiskes med enkeltkrog uden modhage på. (Kan klemmes ind med en tang.) Cirkelkroge er forbudt.

  Stænger

  Stangen skal have en kastevægt på minimum 60 gr. Det vil sige at hvis har du en stang der hedder fra 20-60 gr. i kastevægt, er dette for svag en stang. Kraftigere stænger anbefales.

  Forfang

  Slaglinen skal minimum være 1 meter med brudstyrke på minimum 50 kg. Forfangsline skal være i et materiale som ikke skære i fisk.

  Hovedline

  Hovedlinen skal minimum ha' en brudstyrke på 25 kg.

  Generelle regler ved søen

  OBS: booking skal ske senest kl. 20 dagen forinden for størfiskeri. På dagen møder man bare op ved bookingtidspunktet.

  Hove Fiskepark
  Fang ørred, stør og karper

  5-stjernet put and take

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Vi har som medarbejdere i Fritids - ungdomsklub flere gange besøgt Hove fiskepark med både børn og unge mennesker. Det er i den forbindelse blevet til flere fantastiske fiske-oplevelser, når vi har gæstet stedet. I Hove fiskepark er medarbejderne altid utrolig serviceminded, imødekommende og venlige på alle måder. Vi kan fra vores Fritidscenter varmt anbefale Hove fiskepark, hvis man ønsker en super god naturoplevelse og godt fiskeri for både børn og voksne. MVH Fiskeindsatsen. Fritidscenter Ydre Valby

  facebook-ikon.png

  MVH Fiskeindsatsen. Fritidscenter Ydre Valby

  via facebook

  Dejlig sø! Størrelsen og dybden gør at det altid er en udfordring at fange fisk, men det er kun tiltalende. Fedt med mulighed for bådleje og fiske på jomfrueligt vand 🙂
  Og så er søen jo kendt for sine store fisk, hvilket selvfølgelig også er et plus. Jeg har fanget den gældende Danmark rekord (2017) i regnbueørred på 12,55 kg her.

  facebook-ikon.png

  Casper

  via Facebook

  Tog 3 dages karpefiskeri i Hove, og må indrømme, at jeg ikke havde de store forventninger til turen, da jeg har prøvet ude i andre pt søer og det har været nul ture alle sammen. Efter 3 dages endt fiskeri kunne jeg skrive 20 karper på cv’et og en PB på 11.5 kg. Vejret var skønt, søen og naturen omkring den er helt fantastisk. Der er en grejbutik hvor man kan købe alt fra fiskeudstyr til mad og drikke Alt i alt en fantastisk tur, som varmt kan anbefales.
  facebook-ikon.png

  Nicklas

  via Facebook