★★★★★

0 /5
Facebook
0
Forskellige søer
0
Camping muligheder

Hove Fiskepark

Stør sø

Hos Hove Fiskepark har vi en særskilt Stør sø, dette har vi gjort for at gøre fiskeoplevelsen bedre så man ikke risikere at få andre fisk på krogen når du fisker.

I søen kan man fiske efter Stør, som er en af de større fiskearter i verden. Fiskene i Hove fiskeparks sø kan veje op til 45 kg og blive op til et par meter lange. Støren er kendt for sin styrke og kraft, og er derfor altid en vild oplevelse at fange.

Stør søen er en unik oplevelse for fiskeentusiaster og naturelskere, og det er et must-see, hvis du besøger Hove Fiskepark.

Flot sø med lækrer fisk

Faciliteter ved Stør søen

Ved Stør søen i Hove Fiskepark er der en række faciliteter til rådighed for besøgende.

OBS: booking skal ske senest kl. 20 dagen forinden for størfiskeri. På dagen møder man bare op ved bookingtidspunktet.

I butikken kan du finde mange forskelligt udstyr specifikt til størfiskeri.

Læs mere om grejbutikken her >

Hvis du ønsker at blive længere i området, kan du overnatte i en af de hyggelige shelters eller camping områder på stedet. Hvor der er mulighed for at slå telt op.
Personalet i fiskeparken står altid klar til at give gode råd om fisketeknikker og fiskesteder i søen. Derudover er der mulighed for at tage fiskekurser, hvis du vil forbedre dine færdigheder.
Der er rigelig parkering på stedet, og det er gratis at parkere. Alt i alt er der gode faciliteter ved Stør søen i Hove Fiskepark, som gør det til en dejlig og nem oplevelse at besøge.
Disse fisk skal genudsættes se regler for denne type fiskeri ved butikken.
Heldagskort 170kr
1 fiskestang 06:00 - 22:00
Heldagskort 270kr
2 fiskestænger 06:00 - 22:00
24 timers fiskeri 350kr
2 fiskestænger inkl. shelter eller teltplads


  Friske fisk hele dagen

  Tjek ledighed

  Hos Hove Fiskepark tilbyder vi forskellige former for camping med tilhørende shelter, borde-bænkesæt. Ønsker du at booke campingplads eller shelter – så kontakt os gennem kontaktformularen. Prøv så vidt muligt at bestille i god tid, da der er rift om pladserne.

  Kom og fang en stør hos os

  Hvis du er en fiskeentusiast og ønsker at fange en stor Stør, så er Hove Fiskepark det rette sted for dig! Med en sø dedikeret til Stør, er der gode muligheder for at fange en stor fisk.

  Husk på, at Stør er kendt for sin styrke og kraft, så det kan være en udfordring at fange dem. Men hvis du har tålmodighed og følger de rigtige teknikker, kan du have en fantastisk oplevelse og fange en imponerende fisk.

  Så kom og besøg Hove Fiskepark og se om du kan fange en stor Stør!

  Tjek oversigten af pladserne her.

  Hove Fiskepark
  Fang ørred, stør og karper

  Billeder fra søen

  Nyd en dag ved søen med familie eller venner

  At fiske med gode venner eller familie kan være en utrolig dejlig oplevelse, og det kan skabe mange gode minder og øjeblikke, som man vil huske for evigt.

  Når man fisker sammen, kan man nyde naturen og stilheden omkring søen eller floden. Man kan snakke og grine sammen, mens man venter på, at fiskene skal bide på krogen.

  Når man fanger en fisk, kan det skabe en følelse af stolthed og tilfredshed, som man kan dele med sine venner eller familie. Det kan også være en spændende oplevelse, hvor man kan lære af hinandens teknikker og fisketips.

  Fiskeri er en sport, der kan være meget afslappende og terapeutisk. Det kan give en pause fra den hektiske hverdag og give tid til at slappe af og nyde naturen sammen med venner og familie.

  Så hvorfor ikke samle gode venner eller familie og tage på en fisketur sammen? Det kan være en dejlig og mindeværdig oplevelse, som man vil huske i mange år fremover.

  Stør fiskeri

  Stør fiskeri hos Hove fiskepark er en sjov og udfordrende oplevelse. Vi har en dedikeret størsø hvor man kan fange mange forskellige arter af stør. Du er altid garanteret en udfordring når du skal give dig i kast med at fange vores stør. Book en tid allerede i dag til stør fiskeri og kom ud med venner/familie til en spændende dag.

  5-stjernet put and take

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Vi har som medarbejdere i Fritids - ungdomsklub flere gange besøgt Hove fiskepark med både børn og unge mennesker. Det er i den forbindelse blevet til flere fantastiske fiske-oplevelser, når vi har gæstet stedet. I Hove fiskepark er medarbejderne altid utrolig serviceminded, imødekommende og venlige på alle måder. Vi kan fra vores Fritidscenter varmt anbefale Hove fiskepark, hvis man ønsker en super god naturoplevelse og godt fiskeri for både børn og voksne. MVH Fiskeindsatsen. Fritidscenter Ydre Valby

  facebook-ikon.png

  MVH Fiskeindsatsen. Fritidscenter Ydre Valby

  via facebook

  Dejlig sø! Størrelsen og dybden gør at det altid er en udfordring at fange fisk, men det er kun tiltalende. Fedt med mulighed for bådleje og fiske på jomfrueligt vand 🙂
  Og så er søen jo kendt for sine store fisk, hvilket selvfølgelig også er et plus. Jeg har fanget den gældende Danmark rekord (2017) i regnbueørred på 12,55 kg her.

  facebook-ikon.png

  Casper

  via Facebook

  Tog 3 dages karpefiskeri i Hove, og må indrømme, at jeg ikke havde de store forventninger til turen, da jeg har prøvet ude i andre pt søer og det har været nul ture alle sammen. Efter 3 dages endt fiskeri kunne jeg skrive 20 karper på cv’et og en PB på 11.5 kg. Vejret var skønt, søen og naturen omkring den er helt fantastisk. Der er en grejbutik hvor man kan købe alt fra fiskeudstyr til mad og drikke Alt i alt en fantastisk tur, som varmt kan anbefales.
  facebook-ikon.png

  Nicklas

  via Facebook