★★★★★

0 /5
Facebook
0
Forskellige søer
0
Camping muligheder

Hove Fiskepark

Karpesø

Karpe søen ligger i smukke omgivelser i Hove Fiskepark. Søen er fyldt med karper af forskellige størrelser og arter.

Flot sø med lækrer fisk

Karpesø

Hove Fiskepark har en række faciliteter, der gør fisketuren mere behagelig. Når du fisker ved karpe søen skal du have lejet en fast plads nær bredden som sikre dig en god fiske oplevelse da du har området for dig selv. Der er også en kiosk/grejbutik med tilhørende toilet, som gør det nemt at tilbringe en hel dag ved søen.

Hove Fiskepark er åben hele året rundt, og der er ingen tidsbegrænsning på fiskeri. Det betyder, at du kan tilbringe en hel dag eller endda flere dage ved søen, hvis du ønsker det.

Alt i alt er karpe søen ved Hove Fiskepark et ideelt sted for alle, der elsker at fiske. Det er et smukt og afslappende sted, der tilbyder en fantastisk fiskeoplevelse, uanset om du er en erfaren fisker eller en nybegynder.

Karpefiskeri
Disse fisk skal genudsættes

24 timers fiskeri 350kr
2 stænger


  Friske fisk hele dagen

  Tjek ledighed

  Hos Hove Fiskepark tilbyder vi forskellige former for camping med tilhørende shelter, borde-bænkesæt.

  Ønsker du at booke campingplads eller shelter – så ring eller skriv til os.
  Prøv så vidt muligt at bestille i god tid, da der er rift om pladserne.

  Se oversigten over fiskeparkens campingmuligheder her.

  Hove Fiskepark
  Fang ørred, stør og karper

  Karpe fiskeri

  Hvis du vil fange karper ved Hove Fiskepark, er der flere ting, du kan gøre for at øge dine chancer for at få en god fangst.

  Først og fremmest er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Karper er store fisk, og du skal derfor have en stærk fiskestang, der kan håndtere deres vægt og styrke. Du skal også bruge en kraftig fiskeline, som kan tåle belastningen, når du kroger en stor karpe.

  Når det kommer til agn, er boilies en populær valgmulighed til karpefiskeri. Boilies er små kugler af tæt pakket foder, som er designet til at tiltrække karper. Der er mange forskellige smagsvarianter at vælge imellem, så du kan finde en, der passer til din smag.

  En anden vigtig faktor for at fange karper er at have tålmodighed. Karper kan være forsigtige fisk, og det kan tage tid, før de tager agnen.

  Det er derfor vigtigt at have tålmodighed og vente, indtil du mærker et træk på linen. Når du endelig får en karpe på krogen, er det vigtigt at håndtere den forsigtigt for at undgå at skade den.

  Karpe søen ved Hove Fiskepark en fantastisk destination for alle, der elsker at fiske efter karper.

  Med det rigtige udstyr og lidt tålmodighed kan du få en god fangst og en fantastisk fiskeoplevelse.

  Hyggelig dag ved karpe søen

  Hvis du vil have en hyggelig dag med karpefiskeri ved karpesøen ved Hove Fiskepark, er der flere ting, du kan gøre for at gøre din tur så behagelig og sjov som muligt.

  Tag en ven eller familiemedlem med, som også elsker at fiske. På den måde kan I dele oplevelsen og hjælpe hinanden med at fange karperne. Det kan også gøre det mere underholdende og give en god snakkepartner mens i fisker.

  Medbring en picnic-kurv eller madpakke til dagen. Der er mange picnic borde og bænke omkring søen, hvor du kan slå dig ned og nyde en lækker frokost eller snack, mens du venter på at få et bid.

  Det er også vigtigt at huske på, at karpefiskeri kan tage tid, og at det ikke altid er sikkert, at du får en fangst med det samme. Det er derfor en god idé at være tålmodig og bruge tiden på at nyde omgivelserne og det afslappende fiskeri.

  Endelig er det vigtigt at huske på, at fiskeoplevelsen ikke kun handler om at fange en fisk. Det handler også om at tilbringe tid i naturen, nyde stilheden og den afslappende atmosfære ved søen.

  Kom forbi og nyd en hyggelig dag med fiskeri, sjov og spænding.

  Billeder fra søen

  5-stjernet put and take

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Vi har som medarbejdere i Fritids - ungdomsklub flere gange besøgt Hove fiskepark med både børn og unge mennesker. Det er i den forbindelse blevet til flere fantastiske fiske-oplevelser, når vi har gæstet stedet. I Hove fiskepark er medarbejderne altid utrolig serviceminded, imødekommende og venlige på alle måder. Vi kan fra vores Fritidscenter varmt anbefale Hove fiskepark, hvis man ønsker en super god naturoplevelse og godt fiskeri for både børn og voksne. MVH Fiskeindsatsen. Fritidscenter Ydre Valby

  facebook-ikon.png

  MVH Fiskeindsatsen. Fritidscenter Ydre Valby

  via facebook

  Dejlig sø! Størrelsen og dybden gør at det altid er en udfordring at fange fisk, men det er kun tiltalende. Fedt med mulighed for bådleje og fiske på jomfrueligt vand 🙂
  Og så er søen jo kendt for sine store fisk, hvilket selvfølgelig også er et plus. Jeg har fanget den gældende Danmark rekord (2017) i regnbueørred på 12,55 kg her.

  facebook-ikon.png

  Casper

  via Facebook

  Tog 3 dages karpefiskeri i Hove, og må indrømme, at jeg ikke havde de store forventninger til turen, da jeg har prøvet ude i andre pt søer og det har været nul ture alle sammen. Efter 3 dages endt fiskeri kunne jeg skrive 20 karper på cv’et og en PB på 11.5 kg. Vejret var skønt, søen og naturen omkring den er helt fantastisk. Der er en grejbutik hvor man kan købe alt fra fiskeudstyr til mad og drikke Alt i alt en fantastisk tur, som varmt kan anbefales.
  facebook-ikon.png

  Nicklas

  via Facebook