★★★★★

0 /5
Facebook
0
Forskellige søer
0
Camping muligheder

Hove Fiskepark

Ørredsø

Hove Fiskepark er en fiskepark i Danmark, der ligger i naturskønne omgivelser nær byen Hove på Sjælland. Fiskeparken har en ørredsø, hvor du kan fiske efter regnbueørred, bækørred og kildeørred, tigerørred og guldørred.

Flot sø med lækrer fisk

Ørredsø

Ørredsøen hos Hove Fiskepark er den største og ældste på sjælland, med en dybde på op til 10 meter. Søen er omgivet af frodigt grønt område og træer, og der er flere fiskepladser at vælge imellem, så du kan finde det perfekte sted at fiske fra.

Fiskene i ørredsøen hos Hove Fiskepark er af høj kvalitet. Der er også en række faciliteter i fiskeparken, herunder en fiskehytte, borde og bænke til picnic og en parkeringsplads tæt på søen.

Fiskeparken er åben hele året rundt, og der er mulighed for både dagsfiskeri og nataktiviteter. Der er også mulighed for at leje fiskeudstyr på stedet, hvis du ikke selv har det med.

3 Timer 150kr
Fyraftenskort man - fre fra kl. 17.
1 stang, maks 4 fisk
5 Timer 200kr
1 stang, maks 4 fisk
8 Timer 250kr
1 stang, maks 7 fisk
Heldagskort 300kr
1 stang, maks 8 fisk
24 timer 350kr
1 fiskestang, maks 10 fisk
Ekstra fiskestang til købte kort 100kr
Pensionister (67+år) Heldagskort Man - Fre 150kr
1 stang, maks 4 fisk
Børn under 12 år 100kr
Gæster
Max 1 gæst pr. fiskekort - dvs. minimum halvdelen af en gruppe skal have et fiskekort. Gæster må under ingen omstændigheder fiske.
Overnattende gæster 100kr


  Friske fisk hele dagen

  Tjek ledighed

  Hos Hove Fiskepark tilbyder vi forskellige former for camping med tilhørende shelter, borde-bænkesæt.

  Ønsker du at booke campingplads eller shelter – så ring eller skriv til os.

  For at fiske i ørredsøen hos Hove Fiskepark skal du købe et fiskekort, som kan købes på stedet. Der er forskellige kort typer til rådighed, afhængigt af hvor længe du ønsker at fiske.

  Alt i alt er ørredsøen hos Hove Fiskepark et fantastisk sted at fiske efter ørred, uanset om du er nybegynder eller en erfaren fisker. Fiskeparken tilbyder en afslappet og hyggelig atmosfære, og det er det perfekte sted at tilbringe en dag i naturen med familie og venner.

  Se oversigt over pladser her.

  Hove Fiskepark
  Fang ørred, stør og karper

  Hvor store ørred kan man fange?

  Hos Hove Fiskepark kan man fange ørreder af forskellige størrelser, afhængigt af fiskens art. Regnbueørreden er den mest almindelige art, og i fiskeparken kan man typisk fange regnbueørred på mellem 1 og 5 kg.

  Vi har sågar haft op til over 10 kg ørred trukket op af søen og har dermed tidligere Danmarks rekord.

  Specialørred, som også findes i fiskeparken, er normalt mindre end regnbueørreden og kan veje op til et par kilo.

  Hove Fiskepark gør en stor indsats for at sikre, at fiskebestanden er af høj kvalitet, og at fiskene trives i en sund og ren miljø.

  Faciliteter ved Hove Fiskepark

  Hvilke faciliteter er der på området?

  Hove Fiskepark har flere faciliteter til rådighed for besøgende.

  Alt i alt har Hove Fiskepark en række faciliteter, der gør det til et behageligt og afslappende sted at tilbringe en dag med fiskeri i naturen.

  Nogle af faciliteterne omfatter

  Fiskehytte

  Der er en hytte ved søen, hvor man kan sidde indendørs, mens man fisker eller tager en pause.

  Borde og bænke

  Der er flere picnic-borde og bænke omkring fiskeparken, hvor man kan slappe af og nyde den smukke natur.

  Parkering

  Der er en stor parkeringsplads nær fiskeparken, hvor man kan parkere bilen og nemt komme til og fra fiskeområdet.

  Toiletfaciliteter

  Der er rene og velholdte toiletter til rådighed på området.

  Leje af fiskeudstyr

  Hvis man ikke selv har fiskeudstyr med, kan man leje alt, hvad man behøver for at fiske i søen.

  Grillplads

  Der er en grillplads, hvor man kan tilberede mad og nyde en picnic med familie og venner.

  Tips og tricks

  Tips og tricks til Ørredfiskeri i vores sø

  Her er nogle tips til ørredfiskeri:

  Vælg det rigtige tidspunkt på dagen

  Ørreder er mere aktive om morgenen og aftenen, så det er en god ide at fiske i disse timer. Hvis du fisker om dagen, skal du fokusere på at fiske på de dybere steder i søen, da ørreder normalt søger mod dybt vand for at undgå varmen.

  Brug den rigtige agn

  Ørreder spiser normalt små fisk, orme, insekter og krebsdyr, så brug agn, der ligner disse fødekilder. Prøv f.eks. spinner, fluer, orm eller rejer.

  Brug den rigtige fiskestang og fiskeline

  Brug en let eller medium fiskestang og en tynd line til ørredfiskeri. Ørreder kan være meget sky og følsomme over for bevægelser, så brug en line, der er så tynd som muligt.

  Brug en passende krog

  Brug en passende størrelse krog til ørreder, så du ikke skader fisken unødigt. Brug også en krog, der er skarp og i god stand.

  Fisk stille og roligt

  Fisk stille og roligt for at undgå at skræmme ørrederne væk. Bevæg dig forsigtigt og undgå at lave høje lyde eller kaste din fiskestang hårdt i vandet.

  Hold øje med vandet

  Hold øje med vandet og se efter tegn på ørreder, f.eks. små bobler eller små fisk, der springer ud af vandet. Dette kan give dig en ide om, hvor ørrederne befinder sig i søen.

  Vær tålmodig

  Ørredfiskeri kan være en tålmodighedsprøve, så vær tålmodig og giv ikke op for tidligt. Prøv forskellige teknikker og ændr din agn, hvis det ikke fungerer.

  Kom gerne forbi grejbutikken for at få yderligere tips og tricks.

  Hvorfor vælge Hove Fiskepark?

  Ørredsøen hos Hove Fiskepark er god til alle niveauer af fiskere:

  Gode faciliteter

  Ørredsøen er stor og har en masse gode faciliteter som både erfaren og nybegynder kan nyde godt af. Alt lige fra toiletter, fiskebroer og campingmuligheder.

  Høj fisketæthed

  Der er høj fisketæthed for at sikre, at alle får en god oplevelse. Dette betyder, at der er en højere chance for at fange en fisk, uanset ens færdighedsniveau.

  Varierende og forskellige fiskeområder

  Ørredsøen har varierende og forskellige fiskeområder, der tilbyder en varieret fiskeoplevelse. Det giver også mulighed for at prøve forskellige teknikker og agn, hvilket kan være en god måde at øve færdigheder på og lære mere om fiskeri.

  Fiskeri for både erfarne og nybegyndere

  Ørredsøen tiltrækker både erfarne og nybegyndere fiskere. Dette betyder, at der ofte vil være erfarne fiskere til stede, som kan hjælpe og dele deres viden og erfaring med nybegyndere.

  Alt i alt er en ørredsø som Hove Fiskepark god til alle niveauer af fiskere på grund af dens tilgængelighed, fisketæthed, varierede fiskeoplevelser, forskellige fiskemetoder og tilstedeværelsen af erfarne fiskere.

  Ørredfiskeri
  Ørredsø i Hove Fiskepark

  Billeder fra søen

  5-stjernet put and take

  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Vi har som medarbejdere i Fritids - ungdomsklub flere gange besøgt Hove fiskepark med både børn og unge mennesker. Det er i den forbindelse blevet til flere fantastiske fiske-oplevelser, når vi har gæstet stedet. I Hove fiskepark er medarbejderne altid utrolig serviceminded, imødekommende og venlige på alle måder. Vi kan fra vores Fritidscenter varmt anbefale Hove fiskepark, hvis man ønsker en super god naturoplevelse og godt fiskeri for både børn og voksne. MVH Fiskeindsatsen. Fritidscenter Ydre Valby

  facebook-ikon.png

  MVH Fiskeindsatsen. Fritidscenter Ydre Valby

  via facebook

  Dejlig sø! Størrelsen og dybden gør at det altid er en udfordring at fange fisk, men det er kun tiltalende. Fedt med mulighed for bådleje og fiske på jomfrueligt vand 🙂
  Og så er søen jo kendt for sine store fisk, hvilket selvfølgelig også er et plus. Jeg har fanget den gældende Danmark rekord (2017) i regnbueørred på 12,55 kg her.

  facebook-ikon.png

  Casper

  via Facebook

  Tog 3 dages karpefiskeri i Hove, og må indrømme, at jeg ikke havde de store forventninger til turen, da jeg har prøvet ude i andre pt søer og det har været nul ture alle sammen. Efter 3 dages endt fiskeri kunne jeg skrive 20 karper på cv’et og en PB på 11.5 kg. Vejret var skønt, søen og naturen omkring den er helt fantastisk. Der er en grejbutik hvor man kan købe alt fra fiskeudstyr til mad og drikke Alt i alt en fantastisk tur, som varmt kan anbefales.
  facebook-ikon.png

  Nicklas

  via Facebook